...everything louder than everything else...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ηχογραφόυν οι Deep Purple


Σύμφωνα με το έγκυρο The Highway Star, οι Deep Purple έχουν (επιτέλους!) ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το διάδοχο του Rapture of the Deep, στα ιδιόκτητα studios του Ian Paice στην Ισπανία!

Μέχρι στιγμής έχουν ηχογραφηθεί 9 ολοκληρωμένα τραγούδια κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, με τον Ian Paice να έχει αναλάβει την επίβλεψη των ηχογραφήσεων. Υπάρχουν ακόμα 7-8 ανολοκλήρωτες ιδέες που το συγκρότημα θέλει να ολοκληρώσει σε κάποιο μελλοντικό session (ελπίζω σύντομα!), και από αυτά, θα επιλέξουν 10 τραγούδια τα οποία θα συμπεριληφθούν στο δίσκο. Προς το παρόν φαίνεται ότι η παραγωγή επιστρέφει εντός του συγκροτήματος, με τους Ian Paice και Roger Glover να αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο (και ευτυχώς κατά την προσωπική μου άποψη, μια που ο ήχος των Bananas και Rapture of the Deep στον οποίο συνέβαλε ο τότε παραγωγός τους, ο Michael Bradford, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο...)

Ο Ian Paice φέρεται να έχει δηλώσει ότι η μουσική κατεύθυνση που έχουν ακολουθήσει είναι σαφώς πιο "σκληρή" από τον προηγούμενο δίσκο τους, μια που "ο κόσμος θέλει να ακούσει hard rock από εμάς", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου