...everything louder than everything else...

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Deep Purple Greek Tour 2011 : Ενημέρωση


Η συναυλία των Deep Purple στην Αθήνα στις 20 Μαΐου 2011, θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο μπάσκετ του Ελληνικού, αντί του ΣΕΦ που ήταν προγραμματισμένη αρχικά. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 42€.

Η συναυλία των Deep Purple στη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου 2011, θα γίνει στο PAOK Sports Arena. Οι τιμή του εισιτηρίου είναι 40€.

Η συναυλία των Deep Purple στην Πάτρα στις 21 Μαΐου 2011, θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι Αρένα: 35€, Κερκίδες:40€.

Η συναυλία των Deep Purple στα Γιάννενα στις 25 Μαΐου 2011, θα γίνει τελικά στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ στην περιοχή του Φρόντζου, καθώς δεν υπήρχε συμφωνία με τη διοίκηση του Σταδίου των "Ζωσιμάδων" αλλά ούτε και με το Δήμο Ιωαννιτών για την περιοχή του Ιτς Καλέ στο κάστρο (όπου είχαν παίξει οι Whitesnake το 2006). Οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. ούτε και η ημερομηνία έναρξης της προπώλησης.

*Η προπώληση για Αθήνα, Θεσσ/νίκη και Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει σε κεντρικά σημεία της πόλεων καθώς και στο ticketarena.gr.

**Να σημειωθεί ότι τις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσ/νίκη και Πάτρα θα ανοίξει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ στα Γιάννενα ο Γιώργος Γάκης & The Troublemakers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου