...everything louder than everything else...

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Οι Gillan και Iommi δωρίζουν μουσικά όργανα

Ο Ian Gillan και ο Tony Iommi έχουν δωρίσει 4 Takamine ακουστικές κιθάρες και ένα Gretsch drum kit με Paiste κύμβαλα σε ένα μουσικό σχολείο στην Gyumri, Αρμενία. Η πόλη της Gyumri επλήγη κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1988. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Gillan με τον Iommi είχαν επισκεφθεί το σχολείο, το οποίο στεγάζεται ακόμη σε προσωρινά καταλύματα.

Οι συναυλίες του Gillan με την κρατική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αρμενίας θα διεξαχθούν στο Ερεβάν στις 26 Μαρτίου και 27. Το σύνολο των εσόδων από τις συναυλίες θα χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμηση του μουσικού σχολείου στο Gyumri.

4 ακυκλοφόρητα τραγούδια από τους Deep Purple

4 τραγούδια που προορίζοντα για 2 album των Deep Purple. Τα 2 για τον διάδοχο του Come Taste the Band από το Mark 4 των Deep Purple, και 2 από τον διάδοχο του Slaves and Masters από το Mark 5 των Deep Purple. Τα πρώτα 2 τα ηχογράφησε ο Coverdale για το πρώτο του solo album "Whitesnake" και τα άλλα 2 ο Joe Lynn Turner στο album του "Second Hand Life" το 2007. Ακούστε τα εδώ!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Νέο online κατάστημα των Deep Purple


Χθες άνοιξε το νέο επίσημο ιντερνετικό κατάστημα των Deep Purple! Το νέο κατάστημα περιέχει από CD, DVD μέχρι μπλουζάκια! Υπάρχει όλο το υλικό των Purple καθώς θέλουν να δώσουν έμφαση σε ψηφιακό υλικό που θα κυκλοφορήσει από όλη την ιστορία των Deep Purple! Παράδειγμα είναι τα νέα video clip από τραγούδια όπως Might Just Take Your Life, Woman from Tokyo, Child In Time, and Stormbringer με βάση ήδη υπάρον ακυκλοφόρητο υλικό! Τα νέα βίντεο θα είναι σύντομα διαθέσιμα, ωστόσο υπάρχει ένας κατάλογος από κομμάτια για διαδικτυακή χρήση! 'Ενα ακόμη στοιχείο που θα περιλαμβάνει είναι μικρές ιστορίες που θα διηγούνται τα μέλη της μπάντας, είτε από την πορεία του συγκροτήματος είτε από την προσωπική τους καριέρα!

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα πατώντας εδώ!